DOO ``MIT-BERANE``

O nama
You are here:

Istorijat

-Godine 1951.osnovano je zanatsko stolarska radnja koja se bavi tradicionalnim zanatstvom.Na svom razvojnom putu od stolarske radionice firma izrasta u savremenog drvoprerađivača koji se bavi proizvodnjom rezane građe ,građevinske stolarije ,kuhinjskog namještaja,plakara ,rukohvata, gazišta za stepenice ,lamperije I brodskog poda .

Godine 1996 započinje proizvodnju pogrebne opreme ,firma ima zaokružen proces proizvodnje od trupaca do finalnog proizvoda .

Prirodni ambijent u kojem je firma smještena bogat je drvetom ,dobri majstori sa dugogodišnjom tradicijom u obradi drveta sa savremenom tehnologijom ,mladim i ambicioznim menadžmentom ,čini našu preporuku I garanciju kvaliteta

O nama

  • DOO “MIT-BERANE” je preduzeće za proizvodnju i prodaju pogrebne opreme. Prvi smo proizvođači u Crnoj Gori,a naša tradicija potiče od davne 1951.godine.
  • U sopstvenom pogonu proizvodimo pogrebne sanduke i nadgrobne znakove od kvalitetnih materijala (čamovo,bukovo i topolovo drvo ), a savremena tehnologija i dobri majstori garantuju visok kvalitet naših proizvoda koji su prepoznatljivi na tržištu.
  • DOO “MIT-BERANE” ima zaokružen proces proizvodnje-od trupca do finalnog proizvoda.
  • Naše proizvode možete kupiti u našem maloprodajnom objektu